top of page

LE BON DESIGN: CO SE NÁM POVEDLO V ROCE 2023


Le bon dsign 2023
René a Klára Novákovi Le bon design


Rok 2023 se nesl ve znamení neustálých výzev, globálních dodavatelských problémů a proměnlivosti ekonomického vývoje.

Navzdory nelehké době posledních let se nám podařilo zrealizovat řadu jedinečných projektů a přijít s inovacemi a vylepšeními.

V tomto článku shrneme to nejpodstatnější, co se v Le bonu událo v uplynulém roce.



 

1. NOVÝ DETAIL PRO "FAJNŠMEKRY" | Ohýbaný nábytek s drážkami


Ani po 27 letech v branži výroby designového nábytku nepřestáváme hledat inovativní formy a provedení. Výzev se nebojíme, naopak je vítáme.

Proč? Protože nás to baví. I když ne vždy jde všechno jako po másle a někdy zavítáme do slepých uliček, žene nás vášeň navrhovat a vyrábět co nejdokonalejší výrobky.

Do každého projektu se snažíme přinášet svěží vítr v podobě atraktivních kombinací materiálů a originálních řešení. Prostě žádné ctrl-c a ctrl-v. Věříme, že je rozdíl vidět na první pohled.




 


2. NOVÉ STRÁNKY NA WEBU S DETAILY KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU


Díky detailním informacím lépe porozumíte specifikacím a možnostem jednotlivých sérií koupelnového nábytku. To vám pomůže s výběrem.


Stále jsme tu pro vás v našem showroomu, chcete-li pomoci s výběrem osobně, podívat se na vystavený nábytek nebo získat doplňující informace, zejména o zakázkové výrobě nábytku do celého interiéru.



 


3. SEN KAŽDÉ ŽENY | RITUAL | VÝSTAVA DESIGNBLOK23


Ani letos nechyběla expozice Le bon na prestižní výstavě designu DESIGNBLOK23.

Letos jsme se rozhodli vystavit unikátní koncept. Původní myšlenka byla vytvořit kus nábytku s umyvadlem, ne jen běžnou umyvadlovou skříňku. Zároveň jsme chtěli ukázat naši kreativitu a špičkové řemeslo. To, že máme odvážné nápady, které umíme dotáhnout do výsledného konce.


Tak vznikl Ritual. Dokonale provedený nábytek, vaše svatyně a ostrov soukromí.


RITUAL | Až doposud jste netušili, že ve Vaší ložnici něco chybí.


Ritual vypadá zvenku jako obyčejná skříň. Po otevření odkryje umyvadlo, přehledné přihrádky a spoustu úložného místa za zrcadlem. Cennosti můžete uložit do tajných skrýší, které nejsou na první pohled viditelné. Již nikdy nebudete hledat manikůrní nůžky nebo pinzetu - jsou totiž uložené na magnetu hned za zrcadlovými dveřmi.


Ritual patří ideálně do ložnice nebo studentského pokoje. Dokážeme jej barevně přizpůsobit danému prostoru. Nemáte možnost přívodu vody? Nevadí, Ritual bude sloužit dobře i bez umyvadla.





 

4. VYBRANÉ REALIZACE V ROCE 2023


a) Loft ze staré továrny - více zde


 


b) Klidná, elegantní, ale nikoli nudná - více zde



 

c) Historickému domu sluší nová kuchyň - více zde

 


PLÁNY NA ROK 2024?


- Těšit se můžete na fotky mimořádně atraktivních realizací kuchyní i celých interiéru. Máme jich rozpracovanou celou řadu.

- Rekonstrukce showroomu je v plném proudu. Připravujeme nové expozice koupelnového nábytku, šatny a kuchyní. Stavte se za námi načerpat inspiraci pro váš nový domov.

- Již brzy spatří světlo světa nová modulární série skříněk pod umyvadlo.



 

Našim partnerům děkujeme za spolupráci. Oceňujeme, že na svých showroomech vystavujete a doporučujete koupelnový nábytek Le bon.

Přejeme vám hodně zdraví a štěstí do roku 2024.

Le bon design


 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi.


 
bottom of page