top of page

NOVÝ POUTAVÝ DETAIL NÁBYTKU PRO FAJNŠMEKRY


Ohýbaný drážkovaný nábytek Le bon design


Ani po 27 letech v branži výroby designového nábytku nepřestáváme hledat inovativní formy a provedení.


Výzev se nebojíme, naopak je vítáme.

Proč? Protože nás to baví. I když ne vždy jde všechno jako po másle a někdy zavítáme do slepých uliček, žene nás vášeň navrhovat a vyrábět co nejdokonalejší výrobky.


Do každého projektu se snažíme přinášet svěží vítr v podobě atraktivních kombinací materiálů a originálních řešení. Prostě žádné ctrl-c a ctrl-v. Věříme, že je rozdíl vidět na první pohled.


Jsme rádi, že si toho všímají vedle zákazníků i profesionálové, architekti a interiéroví designeři. Díky tomu vznikají stále nové prvky a poutavé detaily.


 

OHÝBANÝ NÁBYTEK S DRÁŽKAMI


Ohýbaný koupelnový nábytek vyrábíme již více než 20 let. Dekorativní drážky na čelních plochách jsme vám představili vloni a další přirozený vývoj směřoval k jejich aplikaci na ohýbaný nábytek s cílem vytvořit nepřehlédnutelný detail.


Jenže know-how nepadá z nebe. Takový detail vyžaduje poměrně složitý výrobní proces, optimální drážkování a správnou volbu materiálů.


Shodou okolností nás oslovila Ing. Arch. Tereza Janků s ještě větší výzvou. Záměrem bylo vyrobit šatní skříně s ohýbanými drážkovanými panely.


Zkušenosti jsme měli s výrobou ohýbaných panelů do výšky 90 cm. Ukázalo se, že výroba panelů vysokých 250 cm, obzvláště drážkovaných, je úplně jiný příběh.

Odladění výroby se ukázalo jako velmi náročné. Při takové velikosti je totiž sebemenší nepřesnost nepřípustná. Přes všechna technická úskalí se nám podařilo projekt dotáhnout do vítězného konce a věříme, že výsledek stojí za to.

Posuďte sami.






Klára Nováková Ing.arch. Tereza Janků Le bon design interiér


„Nesmírně si vážím podobných spoluprací. Setkávání s lidmi, kteří to cítí tak nějak podobně, kterým spíše o kvantitu, jde o výslednou kvalitu, dokonalé řemeslné zpracování detailů, a překonávání hranic na poli realizovatelného, je čistá radost…S firmou Le bon jsme si myslím skvěle sedli a výsledek tomu na 100% odpovídá.“


Ing. arch. Tereza Janků

https://www.terezajanku.com/






Děkujeme paní architektce za důvěru a těšíme se na další podobné výzvy.






 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 



 
bottom of page