top of page

CO SE NÁM POVEDLO V ROCE 2021



Uplynulý rok nebyl lehký, ale díky vaší podpoře, důvěře a zájmu jsme mohli tvořit zajímavé a hodnotné koupelny, kuchyně i celé interiéry.

Našim partnerům děkujeme za spolupráci. Oceňujeme, že na svých showroomech vystavujete a doporučujete koupelnový nábytek Le bon.

 

1) SHOWROOM

Dokončili jsme přestavbu showroomu Le bon, kde najdete to nejlepší z našeho portfolia. Srdečně vás zveme na návštěvu.



 

2) VÝROBA LE BON

Le bon stojí na vlastní výrobě. Moderní přesné stroje a stabilní parta zručných řemeslníků vdechují život našim nápadům a umožňují nám realizovat i ty nejsložitější detaily a návaznosti. Kapacitu objemu výroby nám od půlky roku 2021 zvýšil nový vertikální vrtací a frézovací stroj. Díky sofistikovanému měření každého obráběcího dílce se také zlepšila přesnost obrábění.

Le bon tak disponuje v současné době nejvyspělejší technologií obrábění a spojování nábytkových dílů. Jak to poznáte vy jako běžný zákazník? Jednoduše: Na nábytku je jen minimum viditelných šroubů.



 

3) NOVINKY

Máme pro vás 2 ochutnávky, které vám brzy detailně představíme na našem webu.



VIPP M

Kolekci nábytku do koupelny VIPP jsme rozšířili o otevřené police a velkorysé umyvadlo z Corianu v příjemném šedém nebo neutrálním bílém odstínu.





CHIC - NOVÁ KOLEKCE!

Modulární nábytek lze vyskládat do jakékoliv šířky. Jeho jednoduchý tvar je vyvážený chic detailem pokosových spojů. Nepřehlédněte hrany nábytku z masivního dubu!




Nyní začínáme pracovat na novém katalogu, který je představí všechny.


 

4) NOMAD - NÁBYTEK ROKU

Le bon získal ocenění NÁBYTEK ROKU 2021 za mobilní pracoviště NOMAD, na kterém jsme spolupracovali s designérem Jiřím Pelclem.

Nomad můžete vidět až do února 2023 v Moravské galerii v Brně na jeho retrospektivní výstavě, kde jsme hrdým garantem expozice dřeva.




 

5) ZREALIZOVANÉ PROJEKTY

V roce 2021 jsme vyrobili nábytek do desítek projektů. Níže3 obzvláště povedené kompletní interiéry.



JASAN A MRAMOR







DŮM NA KOPCI







DŮM NA JIHU BRNA




 

Plánujete nový domov, nebo se chystáte vybavit ten stávající novým nábytkem? Obraťte se na nás. Vyrábíme designový nábytek už přes 25 let.



bottom of page