top of page

DŮM NA JIHU BRNA



Interiér rodinného domu na jihu Brna je výsledkem spolupráce s Ing. arch. Janou Malou Opletalovou.


Styl je velmi podobný tomu, co navrhujeme v Le bonu: Jednoduché a přehledné linie, nekompromisní detaily v podobě pokosových spojů a odolné materiály se snadnou údržbou.




 

Díky svým zkušenostem jsme mohli nabídnout řešení instalace digestoře BORA, která odvádí pachy z vaření dolů pod varnou desku. Doporučili jsme použití skla na pracovní desku, do níž jsme umístili oblíbený kastlík na bylinky.


V kuchyni je spousta úložného prostoru, ve vysokých skříních i z vnější strany ostrůvku. Subtilní pracovní deska ze skla má jen samá pozitiva: je velmi tvrdá, příjemná na dotek a na její čištění stačí pouze vlhký hadřík.

Sklo do kuchyně na pracovní desku doporučujeme a máme s ním ty nejlepší zkušenosti.




 

Matná bílá skvěle kontrastuje s dřevěnými parketami a dalším nábytkem ve starém sukatém dubu. Šedá stěrka na stěnách plynule navazuje na bezrámové dveře.


Oceňujeme invenci návrhu v podobě nerezové knihovny v obývacím pokoji a skříně v předsíni, které se jako by se vznášely nad podlahou.





 

Máme radost, pokud je výsledek dotažený do detailu. Tady se to povedlo v podobě vybraného osvětlení a trojrozměrných tapet od Daniela Piršče.


Jsme rádi, že jsme se mohli na tomto projektu podílet. O tom, že se povedl, svědčí spokojenost architekta i klienta.


 

Koupelna na míru.



 

Podívejte se na video, jak hodnotí spolupráci Le bon na tomto interiéru paní Ing. arch. Jana Malá Opletalová.



 

Plánujete nový domov, nebo rekonstrukci toho stávajícího? Spojte se s námi a vytvoříme vám dokonalý interiér, včetně návrhu i výroby nábytku na míru.





bottom of page