top of page

VÝMĚNA KUCHYNĚ A JÍDELNY


Rekonstrukce kuchyně na míru Le bon design

Po vydařené proměně koupelny jsme se soustředili na kuchyň. Cílem bylo prostor zpřehlednit a učesat. Zachovali jsme rozvržení prostoru do U, zrušili jsme nevyužívané barové sezení a opěrnou příčku baru jsme integrovali do bloku skříní, které pokračují až za roh do jídelny. Úložný prostor se tak podstatně zvětšil.


Na čelní plochy jsme použili osvědčený kontrast dýhy se starého dubového dřeva s nepravidelnou výraznou strukturou a hladkých lakovaných ploch v neutrálním šedém odstínu.


Pracovní deska je z materiálu Corian® v odstínu Ash Concrete, imitujícího beton. Proč Corian®? Umožňuje bezespárové napojení pracovní desky na zadní obklad, integrování dřezu přímo do desky a v neposlední řadě dotažení místo parapetu až pod okna. Více o výhodách Corian® tady.


Původní kuchyň se podařilo bez poškození demontovat a nyní slouží s drobnými úpravami dalším majitelům.



Po výměně a před ní



Majitelé nám napsali:

Ještě jednou děkujeme za všechny návrhy, které jste nám navrhli a bezproblémovou realizaci. Jsme rádi, že jsme si vybrali firmu s opravdu profesionálním přístupem, která nám naše představy a požadavky splnila. Děkujeme vám a v případě, že vaše cyklovýlety povedou do našeho kraje, tak Vám rádi uděláme průvodce.


 

Nová kuchyň není jen o novém „kabátku“

Sami trávíme v kuchyni spoustu času, proto víme, co od kuchyně chtít a co doporučit.

Do nové kuchyně jsme navrhli kombinaci ideálního vnitřního členění a chytrého vybavení skříněk se současnými nábytkovými vychytávkami. Provoz v kuchyni usnadní rohová ledvinka, která umožňuje vysunout každou polici zvlášť, nebo sofistikovaná potravinová skříň.



 

Cubic (Le bon design)

Mimo hodnotné materiály je jedním z hlavních prvků kuchyně úložný systém Cubic.

Je to chytré řešení zvětšení pracovního prostoru. Drobné kuchyňské nástroje nebo i koření je hned po ruce a nezabírá místo na pracovní desce.



 

Varná deska se spodním odtahem BORA

Majitelé měli o výběru varné desky jasno hned po první návštěvě našeho showroomu. Okamžitě se jim zalíbil návrh kuchyně bez stropní digestoře. Navíc má varná deska i odsavač ty nejlepší technické parametry a pachy s mastnotou odsává lépe než jakákoliv digestoř, umístěná nad hlavou.


 

Jídelna

I jídelna prošla významnou proměnou. Její součástí je stůl "Z" s unikátní stabilní podnoží, která nepřekáží nohám, nepřehlédnutelná vysoká vitrína, sloužící jako bar a zabudovaná vinotéka (jsme přece ve Valticích :-).



 

Nezůstali jsme jen u kuchyně

Protože obývací pokoj navazuje na kuchyň s jídelnou, na nábytku se opakují stejné materiály. Jednoduché tvary jsou oživeny dvířky s efektními drážkami a tapetou Tecnografica.


Obývací pokoj




Vstupní hala





Koupelna

Více o realizaci koupelny tady.



 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 



 
bottom of page