top of page

KOUPELNY LE BON VÁM ZPŘÍJEMNÍ KAŽDÝ DEN. ANO, POZNÁTE ROZDÍL.



Nábytek do koupelny vám může na první pohled připadat jeden jako druhý. Zásadní rozdíly objevíte, pokud nahlédnete dovnitř, při montáži, nebo během používání. Vzhledem k výši investice se vyplatí výběru věnovat čas a vyhlédnutý nábytek prozkoumat opravdu podrobně.


 

Přečtěte si, jak detailně vypadá a jakými komponenty je vybaven standardní nábytek Le bon


Pohledové části jsou buď lakované, z přírodní dýhy, ze skla nebo kompaktního laminátu. Podle přání nalakujeme nábytek v jakémkoliv odstínu podle vzorkovníku RAL nebo NCS.


Skleněné plochy standardně lakujeme na bílo, ale lze je dodat podlakované jakýmkoliv odstínem RAL. Sklo má jedinečný saténový povrch se snadnou údržbou, na kterém neulpívají otisky prstů.


Pokud preferujete dřevo, u všech kolekcí můžete vybírat z mnoha typů přírodní dýhy. Podívejte se na příklady.



 

Krycí desky navrhujeme z voděodolných materiálů – skla, Corianu, kompaktního laminátu nebo lakovaného plechu. Víme, že chcete strávit volný čas příjemněji než neustálým hlídáním všech členů rodiny, aby vedle umyvadla neodkládali mokré předměty a vodu si po sobě vždy utírali.



Jediný ústupek voděodolnosti jsme udělali u krycích desek z masivního dubu. O ty je potřeba se pravidelně starat. Odměnou je neopakovatelná kresba a povrch, příjemný na dotek, který přirozeně stárne.



Více o dřevěném nábytku tady na našem blogu:


 

Kolekce MOOD a VIPP se navíc může pochlubit tzv. pokosovými spoji. To znamená, že pohledové části nábytku jsou spojeny pod úhlem 45 stupňů. Pokosové spoje kladou při výrobě vysoké nároky na přesnost a jsou známkou výborně řemeslně zpracovaného nábytku.



 

Pokud nábytek Le bon otevřete, uvidíte tenké šuplíky v dřevěném dekoru, ručně skládané. Většina sérií koupelnového nábytku Le bon má uvnitř různé kastlíky a vnitřní šuplíčky. Aby byly všechny drobnosti přehledně uloženy.


Odolné výsuvy značek Blum a Hettich se snadno nastavují a dolaďují.



Pokud nábytek obsahuje stavitelné police, jejich uchycení je stabilní. Každá polička je totiž fixována.

Při montáži oceníte robustní závěsy, které se snadno polohují a tak může být nábytek snadněji správně namontován.


Nábytek vám přijde smontovaný. Výjimkou jsou skladebné série, složené z jednotlivých segmentů. Při montáži je potřeba jednotlivé skříňky pověsit vedle sebe na zeď a doplnit je krycí deskou a bočními panely. Toto řešení je velmi výhodné: S menšími kusy se snadněji a bezpečněji manipuluje.


Podívejte se na montážní videonávod:



 

Le bon Koupelnový nábytek Le bon patří k tomu nejlepšímu, co ve své koupelně můžete mít. Zařizovat koupelny nábytkem nás velmi baví a věříme, že je to na našich produktech Le bon znát. Žádná koupelna pro nás není moc malá.

Milujeme jednoduchost, nepřehlédnutelné detaily… Jsme minimalisté posedlí detailem.


Přijďte se seznámit s koupelnovým nábytkem Le bon na vlastní oči k nám do showroomu v Brně.



bottom of page