top of page

KOUPELNA PRO HOSTY? TO CHCE WOW EFEKT!


Pokoj pro hosty s vlastní koupelnou je dneska samozřejmost každého většího bytu či domu. Jak ale takovou koupelnu zařídit, aby splňovala přesně to, co má, tedy poskytla návštěvě na jednu noc prostor pro chvilku odpočinku a osobní hygienu? Dáme vám pár tipů.

Určete využití prostoru

Ať už se jedná o jakýkoli prostor v interiéru, vždy je potřeba se zamyslet nad tím, k čemu se daná místnost bude primárně využívat. Tento problém řešíme v Lebonu velmi často. Když s klienty promýšlíme nábytek do koupelny pro hosty nebo menší druhé koupelny, která se nachází vedle kuchyně či obýváku, snažíme se přesně definovat, co je pro tento prostor důležité.

Originalita na prvním místě

Mnoho lidí si myslí, že druhou koupelnu nebo koupelnu pro hosty není třeba tolik vybavovat. To platí, ale rozhodně si nevystačíte jen s toaletou a umyvadlem. Naopak! Taková koupelna bývá často místo, kam hosté nahlédnou, i když se jejich návštěva nakonec přes noc neprotáhne. Zároveň je třeba si uvědomit, že koupelna pro hosty nemusí být tolik praktická jako ta pro celou rodinu. Nepotřebuje co nejvíce úložného prostoru, nemusí se do ní vejít pračka. Z toho tedy vyplývá, že koupelna pro hosty by měla být originální a svým designem zaujmout na první pohled.

Jak na to?

Estetického dojmu můžete docílit mnoha různými způsoby. Originality dosáhnete tak, že použijete něco, co nemá každý. Co třeba zkusit netradiční materiály či barvy nábytku? Nebo pořídit jiné než klasické bílé porcelánové umyvadlo? A víte, jak zaujme zrcadlo v ozdobném rámu? Na ukázku pro vás máme nábytek opláštěný plechem, ve zlatém matném laku.

Chtěli byste i vaši koupelnu pro hosty zařídit vkusně, s estetickým dojmem a originálně? Rádi vám s tím pomůžeme. Napište nám, nebo se zastavte u nás v našem showroomu a můžeme vše osobně probrat.




bottom of page