top of page

VYUŽÍVEJTE PROSTOR V KOUPELNĚ EFEKTIVNĚ


Ve světě interiérového designu je optimalizace prostoru stále důležitější. To platí zejména pro koupelny, na které často nezbývá mnoho metrů čtverečních. Vysoká koupelnová skříňka je vynikajícím řešením pro vytvoření nezbytného úložného prostoru a zároveň přispívá k celkové estetice vaší koupelny.

 

Jaké jsou hlavní přínosy vysokých doplňkových skříněk?

  • Efektivní využití vertikálního prostoru. Pokud vaše koupelna postrádá metry podlahové plochy, využití výšky místnosti výrazně zvýší úložné možnosti.

  • Elegantní a přesto vysoce praktické. Vysoké doplňkové skříně jsou ideální pro uložení věcí, které denně nepoužíváte, jako jsou náhradní ručníky, čisticí prostředky nebo toaletní potřeby. Navíc přidají do vaší koupelny prvek stylu a sofistikovanosti.


 


Slaďte je s ostatními kusy

koupelnového nábytku Le bon design


Vysoké doplňkové skříně naší výroby tvoří dokonalou symbiózu se skříňkami pod umyvadlo nebo i se zrcadlovými skříňkami.

Nejen díky jednotnému použití materiálu a barevných provedení, ale i promyšleným detailům.







Seznamte se našimi vychytanými skříňkami


1) VERSE


Vynikne nejen v koupelně. Tato skříňka skvěle poslouží i jako bar, vitrína na sběratelské předměty, nebo třeba jako mini šatní skříň.

Skříňku jsme navrhli s atraktivními prosklenými dveřmi se subtilním rámem, nebo s plnými dveřmi. V obou případech disponuje zapuštěnými panty, které nepřekážejí uvnitř skříně.



 

2) COFFER


Minimalismus v celé své kráse.​ Monolitický blok skrývající překvapivě přehledný úložný prostor díky chytrým přihrádkám ve dveřích a skleněným stavitelným policím.


 


3) MOOD


Čistá elegance. Série MOOD nabízí atraktivní design s čistými liniemi, nepřehlédnutelnými detaily v podobě hran zkosených pod úhlem 45 stupňů.



 

4) DREAM


Originální ohýbaný nábytek.

Rodinné stříbro. Le bon svými zkušenostmi a řemeslem navazuje na stoletou tradici výroby ohýbaného nábytku na Moravě.​ ​Měkké zaoblené tvary a příjemné povrchy vybízejí k doteku.



 

Závěrem

Vysoká koupelnová úložná skříňka je praktickým a stylovým doplňkem každé koupelny. S trochou organizace bude vaše koupelna bez nepořádku a vaše každodenní rutina bude plynulejší a příjemnější.



 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 



 
bottom of page