top of page

KUCHYŇ JAK VÍNO


Luxusní kuchyn se spotřebiči bora. lak a dýha.
Dosluhující spotřebiče byly impulsem k rekonstrukci celé kuchyně


V původní kuchyni naší dobré kamarádky již postupně dosluhovaly spotřebiče a to byl ten správný okamžik na výměnu celé kuchyně i s podlahou.

Nová kuchyň je tvarově jednodušší a přehlednější, i díky vestavné chladničce a malým spotřebičům, ukrytým za zásuvnými panely.

Skříně vysoké až do stropu v bílém matném laku kontrastují s ostrůvkem v tmavém vínovém odstínu. Skleněná pracovní deska má tu výhodu, že ji lze podlakovat jakýmkoliv lakem. Ostrůvek tak tvoří jednolitý barevný blok. S kastlíkem na kuchařky, bylinky, nebo třeba kuchyňská prkénka. Nový ostrůvek je širší, s úložným prostorem na vnější straně.



Skleněná pracovní deska a varná deska se spodním odtahem Bora
Kuchyňskou desku ze saténového skla lze podlakovat jakýmkoliv odstínem


Varnou desku s digestoří jsme přesunuli na ostrůvek. I když nová digestoř Bora funguje přes recirkulaci, pachy a mastnotu zachycuje lépe než původní klasická digestoř s odtahem do komína.

Zachovali jsme úzkou spodní skříňku u stěny, spojující blok vysokých skříní s ostrůvkem. Vedle chladničky u stěny je prostor na výsuvné police na koření a čaje.



Bora Xbo v luxusní kuchyni od Le bon design
Kastlík v pracovní desce je ideálním místem na bylinky, kuchařky nebo kuchyňská prkénka


Troubu XBO používá celá rodina. Děti využívají automatické programy, manžel i teplotní sondu zaručující správné propečení masa, žena vegetariánka oceňuje pachový filtr.




Vínová luxusní kuchyň




Dřevěné police jsou po obvodu vyvýšené.



 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 
bottom of page