top of page

NOVÁ KUCHYŇ PRO RADOST


Luxusní kuchyn se spotřebiči bora. lak a dýha.


Co pro vás znamená nová kuchyň?

Pravděpodobně by se vám mohla líbit více, než ta původní. Trendy i vkus se během času mění. Mohla by obsahovat nové kuchyňské vychytávky, zpříjemňující vaření i běžné denní činnosti. Možná by mohla být vyrobena z hodnotnějších materiálů, aby vystoupila z řady laminových kuchyňských království a více vás reprezentovala.


V každém případě by vám měla přinášet radost. Přesně o tom to je. Bydlení v prostředí, které se vám líbí a přináší více uživatelského komfortu je zkrátka radostnější.

Tento pocit vás neopustí brzy. Budete ho cítit pokaždé, když si ráno uděláte kávu, při vaření víkendového obědu, nebo když si pozvete přátele.


Stojí to za to.



Skleněná pracovní deska a varná deska se spodním odtahem Bora
Kuchyňská stěna se zásuvnými panely i ostrůvek jsou lakované.

Věříme, že i tato nová kuchyň bude přinášet radost dlouhá léta.


Kuchyňská deska je ze saténového skla, příjemného na dotek, které jsme podlakovali stejným čokoládovým odstínem laku jako ostrůvek.


Varná deska se spodním odtahem BORA Professional má ty nejlepší technické parametry a pachy odsává lépe než jakákoliv digestoř, umístěná nad hlavou. Absenci horní digestoře budete oslavovat při každém vaření, zejména pokud máte varnou desku v ostrůvku. Za nás je to "must have."



Bora Xbo v luxusní kuchyni od Le bon design


Ve velké oblibě jsou zásuvné panely a nechybí ani v této kuchyni. Při vaření lze panely zasunout do boků a vytvořit si tak další pracovní plochu nebo místo pro drobné elektrospotřebiče.


Je to ideální řešení pro kuchyň spojenou s obývacím pokojem. Provozní nepořádek a drobné spotřebiče zavřením panelů jednoduše schováte.



Vínová luxusní kuchyň


 


INTERIÉR LE BON


V tomto domě jsme navrhli také vstupní prostor. Jednoduchý a přehledný, s velkými vestavnými skříněmi.






Detail zafrézovaných úchytek se opakuje i na skříních v ložnici.





V koupelně je nábytek z kolekce VIPP, uzpůsobený pro nábytkové umyvadlo.



 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 
bottom of page