top of page

NOBLESNÍ KUCHYŇ


Noblesní luxusní kuchyn zelena lebon design



S potěšením vám představujeme realizaci jedinečné kuchyně, která v sobě spojuje ducha historie i moderního designu. Je navržena přesně na míru bytu v historickému domě v srdci Brna. Do prostoru přináší nejen funkčnost, ale i jedinečný estetický zážitek.


Autorkou návrhu Ing. Arch. Kateřina Horych ze studia Atel!er, se kterou spolupracujeme dlouhodobě. Jsme rádi, že jsme se mohli na tomto krásném projektu podílet.


 

"Mým záměrem při návrhu kuchyně bylo vytvoření jakéhosi nenápadného, splývavého šedozeleného chameleona v klasickém prostoru, z něhož jsem si vypůjčila několik historických kompozičních prvků – přísnou symetrii, plasticitu i akcentaci krajních částí, stejně jako jej využívá architektura z doby vzniku samotného bytového domu. Použitím nejnovějších moderních technologií, jako je indukce s integrovaným odsáváním v desce, skleněná pracovní deska nebo zásuvné dveře skrývající troubu, je však kuchyně zcela současná a vyhovující nejvyšším nárokům na vaření v jednom společném prostoru s obývacím pokojem."
Ing. arch. Kateřina Horych





 

Jedním z nejvýraznějších prvků této kuchyně je šedozelený odstín laku, který se objevuje jak na nábytku, tak i na stěnách. Svěží a moderní tón je umocněný strukturovanými povrchy.


Spodní dvířka nábytku tvoří elegantní rámečky se svislými drážkami, zatímco horní úzké skříňky jsou doplněny dvířky se sklem s vlnkovaným efektem. Tato kombinace struktur a barev vytváří harmonický celek, který oku lahodí a dodává kuchyni osobitý charakter.





Na pracovní desce a zadním obkladu je použité sklo. Sklo je velmi odolný a snadno udržovatelný materiál a skvěle doplňuje celkový design kuchyně. Skleněná pracovní deska a obklad ve stejném odstínu jako nábytek působí moderně a sofistikovaně.



Noblesní luxusní kuchyn zelena lebon design



Jemný pastelový odstín nábytku a stěn kontrastuje se se zlatou na úchytkách, svítidlech a baterii.


Ptáte se, proč zde není trouba? Trouba není na první pohled vidět. Je totiž schovaná za dveřmi, které lze zasunout do boku vysoké skříně a při vaření nepřekážejí.

 



Tento byt skrývá mnoho dalších lahůdek, které vám představíme postupně.


Těšte se na sprchový kout s jemně růžovou dlažbou nebo na wc opláštěné zrcadlem.


Lebon design




 

SHOWROOM BRNO


 
bottom of page