top of page

NEREZOVÁ PRACOVNÍ DESKA NENÍ JEN PRO PROFESIONÁLY





Na někoho působí chladně a jiný si nemůže vynachválit její vlastnosti. Mluvím o nerezové pracovní desce do kuchyně. V tomto videu se na ni podíváme zblízka.


Nerez je díky svým vlastnostem doménou profesionálních kuchyňských provozů. Tyto vlastnosti ovšem můžete využít i doma.


Pracovní deska z nerezu je prakticky nezničitelná a snese vysokou pracovní zátěž. Drobné škrábance, které se na ní během času objeví, vypadají přirozeně a vytváří jemnou patinu.


Nerezu nevadí vysoké teploty, proto se z něj vyrábí nádobí nebo i grill tepan.


Díky jeho voděodolnosti se skvěle hodí do exteriérů a venkovních kuchyní.


V kuchyni využijete především jeho antibakteriální účinky. Nerez má hladký neporézní povrch a bakterie se na něm nesnadno zachycují a ještě hůře přežívají.


Z hlediska vzhledu jistě oceníte možnost bezespárového spojení i vevaření nerezového dřezu. Varnou desku lze zabudovat přímo do roviny pracovní desky. Právě na tuto kombinaci se můžete přijít podívat k nám do showroomu.


A jak sladit nerez se zbytkem kuchyně? Nerez vypadá skvěle ve spojení se dřevem, které dodá kuchyni teplo, ale sluší mu i minimalistické kombinace s jakýmkoliv odstínem laku nebo skla. Nerezová pracovní kuchyňská deska se příliš v domácnostech nevidí, tím spíše můžete jejím použitím získat originální a nevšední kuchyň.

bottom of page