top of page

VE VYBROUŠENÉM STYLU




Návrh i výroba nábytku do tohoto domu byla radost nejen díky kráse a velkorysosti interiéru, ale také díky vkusu a vzájemnému porozumění ze strany zákazníků.


Mladí manželé nám napsali:


Ona: "Manžel pro nás postavil dům, Le bon vytvořil domov."

Nadčasový nábytek vetknul našemu interiéru luxus a jedinečnost. Každý den nám dělá radost a to nejenom na pohled, ale i svojí funkčností a kvalitou. Děkujeme."


On: "Hledali jsme neokoukaný, jedinečný nábytek, který nám jednotlivé části domu propojí. Chtěli jsme zachovat stejné designové rysy nábytku ve všech pokojích, máme rádi celistvost. Výsledek se nám moc líbí. Propojení dubového masivu, antracitových prvků a nasvětlení jednotlivých částí nábytku je parádní. Nechci samozřejmě zapomenout i na funkčnost, která je výborná. S celkovou spoluprací s Le bon jsme moc spokojení. Velmi pomohly návštěvy showroomu, kde je velká část vystavena. Nechali jsme se inspirovat! Děkujeme!"


 

Jídelna a obývací pokoj

Jídelnu jsme vybavili prosklenou vitrínou s bronzovým sklem, vnitřními plochami korpusu z přírodní dubové dýhy a tenkými černými hliníkovými rámečky se zapuštěnými panty, které nepřekáží uvnitř skříně. Co v ní bude, bylo jasné už od začátku: Sbírka broušeného skla.

Jídelním stolem "Z" s masivní deskou ze středové části dubu s "živou" hranou, který má stabilní ocelovou podnož, poskytující dostatečné místo pro nohy.

Do obývacího pokoje jsme vyrobili TV skříňku a další vitrínu, sloužící i jako bar.






 

Velký dům. 3 koupelny


1)

Neobyčejná kombinace desky pod umyvadlo se spodními skříňkami poskytuje velké množství úložného prostoru. Dokonale voděodolná deska z kompaktního laminátu je snadná na údržbu a neulpívají na ní otisky prstů. Čela skříněk z přírodní dubové dýhy propůjčují všem koupelnám teplo a útulnost. Dominantou prostoru je velká atypická zrcadlová skříň. Luxus koupelny podtrhují tenkostěnná umyvadla italského výrobce Valdama a baterie Axor.


Luxusní koupelna, kompaktní laminát a přírodní dubová dýha. Zrcadlová skříň. Baterie Axor. Umyvadla Valdama. Lebon design


 


2)

Zmenšená verze sestavy z hlavní koupelny, tentokrát doplněná o kulaté zrcadlo Le bon DREAM .


Luxusní koupelna, kompaktní laminát a přírodní dubová dýha. Zrcadlová skříň. Baterie Axor. Umyvadla Valdama. Lebon design


 


3)

Krycí deska ve třetí koupelně je z materiálu Corian® s integrovaným umyvadlem. Stejný materiál jsme použili i na boční panely skříňky. Cákání z vany nebo ze sprchy tak skříňce neuškodí. Ani zde nechybí kulaté zrcadlo Le bon DREAM.


Luxusní koupelnová skříňka z přírodní dubové dýhy. Integrované umyvadlo z materiálu Corian a baterie hansgrohe. Lebon design



 


Dámský pokojík


Strohý psací stůl a šatní skříně jsou doplněny pohodlným křesílkem se sametovým výpletem a zdobnými svítidly.


Minimalistický psací stůl lebon design



 


Pánská pracovna


Díky velkorysému úložnému prostoru lze snadno udržovat pořádek.


pánská pracovna kancelář s nábytkem na míru od lebon design


 

Vstupní hala


Do prostorné haly jsme navrhli šatní skříně, botník, velkoformátové zrcadlo Le bon DREAM a konzolový stolek.


luxusní foyer vstupní hala nábytek na míru




 


Ložnice


Postel se skrytou podnoží vytváří "letící" efekt. Podle feng-shui tak energie v místnosti může nerušeně proudit a spánek přináší opravdový odpočinek. Rám postele je vyroben z masivního dubu s atraktivními čepovými spoji. Detaily provedení nábytku dokonale ladí se zbytkem interiéru.


postel na míru luxusní ložnice z masivního dubu



 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 



 
bottom of page