top of page

JAK VYBRAT VNITŘNÍ VYBAVENÍ KOUPELNOVÉ SKŘÍŇKY

Ing. René Novák | Návrhář nábytku a zakladatel Le bon



1) Dvířka vs. zásuvky

2) Otevřené skříňky

3) Posuvný organizér

4) Vnitřní zásuvka

5) Dream Top šuplíčky



 

1. DVÍŘKA VS. ZÁSUVKY


U žádné z našich kolekcí nenajdete nábytková dvířka. Pouze zásuvky, nebo otevřené skříňky. Od dvířek jsme z praktických důvodů opustili už dávno.


Otevírání dvířek spodních skříněk je nepohodlné. Musíte si odstoupit, dvířka vždy plně otevřít a ohnout se. Vnitřek skříňky, zejména obsah umístěný hlouběji ve skříňce, je tak špatně dostupný.


Šuplík toto vše eliminuje. Jeho obsah je přístupný shora, je přehledný a vytahování předmětů je pohodlné. Navíc šuplíky se systémem push-open můžete snadno otevírat i zavírat kolenem. To se hodí, když máte obě ruce plné, mokré, nebo nakrémované.


 

2. OTEVŘENÉ SKŘÍŇKY


Otevřené skříňky máme opravdu rádi. Nábytek znatelně odlehčí a vypadají skvěle. Využíváme je u většiny našich kolekcí a zákazníci si je nemůžou vynachválit.


Je to ideální prostor pro dekorace nebo rezervní ručníky.


Otevřenou skříňku můžete umístit z přední pohledové strany, nebo i místo bočního panelu.



 

3. POSUVNÝ ORGANIZÉR


Při výběru koupelnového nábytku řešíte vždy stejné dilema: Jednu, nebo dvě zásuvky nad sebou?

Do dvou zásuvek nad sebou se nevejdou vysoké věci, jako třeba lak na vlasy. A vysoká zásuvka zase není vhodná na drobnosti.

Posuvný organizér tento problém řeší. Získáte prostor na vysoké nebo objemnější předměty i místo na ukládání drobností. Posuvný organizér je specialitou koupelnového nábytku Le bon a najdete jej u většiny kolekcí.




 

4. VNITŘNÍ ZÁSUVKA


Vnitřní zásuvka je pro ty z vás, žádající minimalistický, čistý vzhled, a zároveň přehledně členěný vnitřní prostor nábytku. Z pohledové části je vidět pouze jedna zásuvka a uvnitř je ukrytá druhá, menší.




 

5. DREAM TOP ŠUPLÍČKY


Tyto malé skryté šuplíčky najdete výhradně v naší kolekci Dream Top. Je to takový návrat ke kořenům truhlářského řemesla. Šuplíčky nemají žádné kování ani výsuvný mechanismus. Kování totiž zásadně zmenšuje využitelný úložný prostor, zejména u nízkých zásuvek. Proto jsme navrhli posuv pouze pomocí jemného filcu naspodu šuplíčku a výsledný efekt v kombinaci s ohýbanými čely kolekce Dream Top je opravdu TOP.




 

Navrhneme vám sestavu i vnitřní členění nábytku na míru.





Chcete dále inspirovat?


bottom of page