top of page

MINIMALISTICKÝ, LUXUSNÍ A KRÁSNÝ. TAKOVÝ JE NÁBYTEK VIPP.



Do koupelny tradičně vyrábíme originální nábytek trvalé hodnoty, v němž má každý detail svůj význam, účel i funkci.


Právě taková je i koupelnová skříňka z kolekce VIPP, kterou vám ukážu v tomto videu.


U návrhu nábytku VIPP jsme chtěli najít řešení minimalistického provedení bez úchytek i bez systému push-open, který nemusí každému vyhovovat. Proto jsme vybrali pro tento nábytek tzv. pokosové spoje. Hrany všech dílů nábytku včetně čelních ploch, jsou zkoseny pod úhlem 45 stupňů a dokonale na sebe navazují. Pokosové spoje jsou náročné na řemeslné zpracování a vypadají skvěle.




Krycí deska je vždy voděodolná, z Corianu nebo ze skla. Údržba je tak jednoduchá a odkládání mokrých věcí vedle umyvadla není problém, navíc bez následků snadno odstraníte i lak na nehty nebo barvu na vlasy.






Výřez do desky vám vyrobíme na míru pro jakékoliv umyvadlo na položení. Samozřejmě si můžete určit polohu umyvadla. Krycí deska z Corianu nabízí možnost umyvadla integrovaného přímo do desky bez jakékoliv spáry.


Čelní plochy vyrábíme lakované v jakémkoliv odstínu, nebo ze dřeva, které vám do koupelny přinese neopakovatelnou přírodní strukturu.







Každý den vám budou dělat radost subtilní šuplíky a tento posuvný organizér na drobnosti.








Protože Corian v koupelně máme opravdu rádi, jako novinku představujeme toto velkorysé umyvadlo se skrytou výpustí. Snadno ji lze zvednout kvůli čištění. Všimněte si i zde detailu pokosových spojů. Kolekci jsme doplnili také o otevřené police, které nábytek znatelně odlehčí.






 

Nábytek VIPP je prověřený časem, vyrábíme jej přes 10 let a je pro vaši koupelnu správnou volbou.




bottom of page