top of page

V PRVOREPUBLIKOVÉ VILE





Kuchyň v prvorepublikové vile.


Mladý manželský pár nás původně oslovil s představou bílé kuchyně. Po návštěvě brněnského showroomu bylo ale vše jinak: Protože je v domě dostatek světla, prostor kuchyně i přes použití tmavých barev působí vzdušně a světle.

Na nábytku je použitá stará dubová dýha s neopakovatelnou kresbou, vzniklá recyklací starých dubových trámů.


Černé a šedé plochy z odolného kompaktního laminátu se dobře udržují a nejsou na nich vidět otisky prstů.


Kovová konstrukce s policemi, kterou prochází digestoř a osvětlení, zaujme v kuchyni jako první.


Pracovní deska je skleněná, se saténovým povrchem.

Ostrůvek má kromě klasických výsuvů a dvířek několik dalších ukládacích prostor: otevřenou niku, dřevěný šuplík a výklopný boxík, a pro kuchyně Le bon typický kastlík na bylinky.

Všimněte si mini vinotéky ve spodní části ostrůvku.


Robustní skříň slouží jako spíž. Police jsou umístěny i na dveřích. Otevřením dveří se všechny drátěné košíky vysunou dopředu – všechny uskladněné potraviny jsou takto snadno dostupné.


Takto majitelé hodnotí průběh realizace kuchyně:

Chceme poděkovat celému týmu brněnské firmy Le bon. Jsou to profesionálové na svém místě. Všechno fungovalo, jak má. Až na to člověk po zkušenostech s lokálními firmami není zvyklý.

S šikovným designérem jsme našli optimální návrh pro řešení poměrně nestandardních prostor. Komunikace skvělá, oceňujeme i rychlé nacenění a navržení termínu instalalce ( a i to, že se ani jedno následně nezměnilo pro komplikace, jak bývá zvykem ).

Vlastní instalace byla radostná podívaná. Všichni montážníci jsou šikovní, precizní a pracovali bez zbytečných prodlev. Termíny montáže se neposunovaly, vždy proběhla, jak bylo domluveno a po pánech zůstalo čisto a nádherná práce. Báječné bylo i to, že když se něco nepovedlo dokonale, sami pánové vymysleli řešení a přijeli znovu, dokud nebyli spokojeni! Tedy zase klobouk dolů :).

Děkujeme všem, vaše výrobky jsou opravdu krásné – krásný funkční design i řemeslné zpracování a použité materiály! A krásně se nám s nimi žije :)!

Zdravíme do Brna a přejeme mnoho dalších spokojených klientů.







bottom of page