top of page

PRVNÍ BORA X BO V ČR - CO UMÍ?

X BO MÁME JIŽ VYSTAVENOU A PLNĚ FUNKČNÍ V SHOWROOMU LE BON V BRNĚ


Domluvte si setkání a rádi vám X BO naživo předvedeme.





Nový komfort vaření.

X BO kombinuje několik zařízení v jednom.


Jak to funguje? Vy zadáte, na co máte chuť, trouba BORA X BO to uvaří. Zní to snadně, je to snadné. Žádné páčky, žádné knoflíky, žádné záludnosti. Můžete však čekat profesionální funkce, jako jsou třeba automatické čištění a odsávání páry pro neustálý volný výhled a čerstvý vzduch. Nechybí ani velkoryse velký dotykový displej pro intuitivní ovládání.




 

Snadné ovládání


Trouba X BO se ovládá pomocí velkého 19palcového dotykového displeje, který se dá v případě potřeby vyklopit. Dotykový displej reaguje na dotyky vašich prstu stejným způsobem jako váš chytrý telefon.

Díky spoustě přednastavených programů a intuitivní navigaci bude vaření hračka!



 

.


Do posledního detailu


Se svým černým rámem a minimalistickým designem je BORA X BO uměleckým dílem v každé kuchyni.


Špičkové skleněné povrchy, víceúrovňové osvětlení a efekt Black Panel dělají z BORA X BO vizuální vrchol.



 

Čerstvý vzduch a čistý výhled


Převratný design - dokonalé odsávání eliminuje zápach a páru hned při otevření dvířek. Stačí před otevřením dvířek aktivovat funkci BORA Smart Open, při níž se nejprve z varné komory odsaje pára. Teprve potom se dvířka sama otevřou.



 

Nejvyšší výkon a nejlepší výsledky vaření


X BO vyniká obzvláště rovnoměrnou distribucí tepla. Není tak problém využít všech 3 roštů najednou. Pokrmy budou upečeny stejně.



Jedinečný čtyřbodový teploměr


Spolehlivé určení optimální teploty vaření. Teploměr najdete na horní straně varné komory a při vaření se zastrčí do připravovaného jídla, třeba do kusu masa nebo ryby. Měřicí body jsou umístěny po celé délce sondy a vždy rozpoznají nejchladnější místo v pokrmu. Jakmile připravené jídlo dosáhne předem naprogramované cílové teploty, vaření se automaticky ukončí.



 


Trouba X BO se i sama vyčistí


Usnadní vám život se třemi čisticími programy od rychlého nebo intenzivního čištění až po sušení – nemusíte ji tedy ani utírat do sucha! Dvoukomorová kartuše dokonale vyčistí prostor trouby bez sebemenší námahy – stejně jako talíře a šálky ve vaší myčce!



 


Geniální doplněk


Multizásuvka BORA zvládne vše, co potřebujete k ohřevu jídla a nádobí. A ještě něco navíc. Díky přehledné dotykové liště je ovládání zařízení opravdu hračka. Praktické, předem nastavené režimy zjednodušují ohřev, udržování teploty a rozmrazování potravin. Dokonce dokáže i vařit při nízké teplotě. Ještě více funkcí získáte, když multifunkční zásuvku zkombinujete s parní troubou BORA X BO.

Multizásuvka BORA zaujme elegantním kompletně černým designem, kvalitními materiály a snadným čištěním. Prostě geniální!





 


XBO MÁME JIŽ VYSTAVENOU A PLNĚ FUNKČNÍ V SHOWROOMU LE BON V BRNĚ

Domluvte si setkání a rádi vám XBO naživo předvedeme.


 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 


 

bottom of page