top of page

ARCHIWEB ROZHOVOR. Vyrobíme vám prvotřídní nábytek do vašeho projektu.

Redakce Archiweb:

Pokud potřebujete do svého projektu nábytek ve vysokém standardu, nemusíte vybírat jen z italských luxusních značek. V Brně sídlí Le bon design, který už přes 25 let navrhuje a vyrábí zakázkový nábytek.


Velkou výhodou je showroom v Brně, kam je možné přijít i s investory, ukázat konkrétní provedení na reálných kusech nábytku a u jednoho stolu najít ideální řešení, což šetří čas všem zúčastněným.


Zeptali jsme se majitele Ing. Reného Nováka, co můžou výrobky Le bon vnést do vašich projektů.


Nerezová kuchyňská deska proč lebon design

 


Jaký nábytek vyrábíte?

Mnoho architektů a interiérových designerů nás má za výrobce jen koupelnového nábytku. To už ovšem není pravda řadu let. V koupelnách nám začalo být "těsno" a logickým krokem bylo pustit se do navrhování a realizací kuchyní i celých interiérů. A tam jsme se našli. Můžeme tak plně uplatnit svou tvořivost i zkušenosti s realizací těch nejnáročnějších detailů.




Dokážete vyrobit nábytek i podle návrhu architektů a designerů?


S profesionály pracujeme běžně. Vždy záleží na konkrétním návrhu a někdy bývá vhodné zkombinovat záměr architekta s našimi zkušenostmi. Jako výrobci máme často lepší představu o cenách, vlastnostech materiálů a výrobních postupech. Můžeme tak najít optimální řešení s ohledem na klientova přání i rozpočet.




Proč by měli profesionálové volit vás?

Naše expertíza a zkušenosti jim zkrátka usnadní práci. Máme již ověřená řešení nábytku do celého interiéru. Nemusí vymýšlet již vymyšlené a často nám stačí jen dispozice interiéru a základní představa o rozložení nábytku, barevných provedeních a materiálech.


Dále máme zpracované 3D modely všech sérií koupelnového nábytku a můžou tak snadno pracovat s nábytkem Le bon ve svých vizualizacích i při renderování. Jsou volně ke stažení zde.



Jak probíhá výroba?

V naší vlastní výrobě v Brně, vybavené moderními numericky řízenými stroji, které spolu se zkušenými stolaři dávají reálnou podobu výslednému nábytku.


Máme pod kontrolou celý proces výroby a dokážeme tak rychle zavádět technická řešení na základě individuálních požadavků.



Jaké "speciality" dokážete nabídnout?

Rádi vytváříme hodnotná prostředí s vynikajícími užitnými vlastnostmi. Nejen z toho důvodu kombinujeme více materiálů na jednom kusu nábytku. Pracujeme se dřevem, sklem, ocelí nebo také s Corianem. Na ten jsme certifikovaní zpracovatelé a dokážeme kompetentně poradit s použitím tohoto materiálu ve vašem projektu.




Naše kuchyně jsou dokonale přizpůsobené varným deskám se spodním odtahem BORA. Nejen, že toto řešení funguje mnohem efektivněji, ale také uvolňuje ruce při tvorbě designu kuchyně.





Mezi další speciality můžu zmínit i výrobu ohýbaného nábytku, nebo povrchovou úpravu s drážkováním.





Jaký je tedy postup spolupráce?

Určitě můžeme komunikovat elektronicky.


Jako velkou výhodu však vnímáme možnost navštívit náš showroom v Brně, kde je možné se na vybraná řešení rovnou podívat, nebo vyzkoušet funkčnost odsavačů Bora přímo ve vystavených kuchyních.


Rozhodně doporučujeme společnou návštěvu i s investory. Architekt tak může ukázat konkrétní provedení na reálných kusech nábytku. Díky tomu jsme schopni u jednoho stolu najít ideální řešení a šetřit čas všem zúčastněným.





GALERIE REALIZACÍ



 

PLÁNUJETE NOVÝ DOMOV?

Spojte se s námi a společně vytvoříme neobyčejný interiér.


 
bottom of page