top of page

KUCHYŇ S PROMYŠLENÝMI DETAILY



Dobrá kuchyň musí být nejen krásná a z kvalitních materiálů. Le bon při navrhování dbá na důležité detaily, které zásadně ovlivňují, jak dobře se v kuchyni člověk cítí. V dobře navržené kuchyni máte všechno při ruce a rádi zde trávíte čas. Podobě nové kuchyně je potřeba věnovat péči. Jakmile je jednou kuchyň hotová, těžko se na ní cokoliv mění nebo doplňuje. Tady jsou fotky naší poslední realizace kuchyně, kde bychom rádi upozornili na několik zásadních vychytávek, typických pro kuchyně, pocházejících z dílny Le bon.


Zasouvací panely

Při vaření jsou panely zasunuté do boků, takže nezavazí a my máme pohodlný přístup ke všem domácím spotřebičům. Niku se spotřebiči můžeme snadno schovat, pokud je nepoužíváme.

Nika pro dobíjení mobilů

Nejdříve jsme  vyráběli na baru v ostrůvku jen otevřenou niku. Protože velikost niky vybízí k odkládání mobilů a tabletů, doplnili jsme ji zásuvkou. Mobil není na očích, ale stále při ruce.


Elektrické zásuvky u varné desky v ostrůvku

Pokud je kuchyň osazena varnou deskou s digestoří se spodním odtahem, horní čelo šuplíku je vždy slepé. Elektrická zásuvka umístěná na tomto panelu výborně poslouží při práci např. s ručním mixérem. Jistě, mohli bychom elektrickou zásuvku osadit do plochy pracovní desky. Tam však zabere spoustu místa a stěžuje úklid pracovní plochy.


Kastlíky v pracovní desce

Perfektní místo na ukládání krájecích prkének, kuchařek nebo bylinek

Podívejte se do galerie kuchyní, kastlíky uvidíte v mnoha z nich.

Kombinace různých odstínů a materiálů na jedné kuchyni

Milujeme vícebarevné kuchyně. Detaily ze dřeva dodají jednobarevné kuchyni správnou atmosféru.

Tmavé plochy působí luxusně. Používáme materiály, které se dobře udržují.

Kovové prvky vyrábíme na míru každé kuchyni. Každá taková kuchyň je originální a nadčasová.



bottom of page