The space of the former factory in Brno, adapted for living. Visible concrete lintels and parts of brick walls were left in this apartment. New electrical wires run along the walls, the new floors are made of concrete. Large windows, natural birch wood on tall cabinets and rounded antique furniture make the counter balance of the industrial elements. With plenty of light, this apartment will be an oasis with lots of greenery.
The kitchen is defined by a block of tall cabinets made of natural birch plywood on metal legs. The island is clad with a durable compact laminate with a velvety surface, pleasant to the touch.
The niche for small appliances with sliding panels that slide into the sides and do not get in the way.
The Bora extractor guarantees the capture of all greasy particles and odours during cooking.

I would like to receive the Le Bon newsletter

  • Facebook - Bílý kruh
  • Instagram - Bílý kruh

MENU