HILL HOUSE

Velkorysý otevřený prostor s výhledem na malebnou krajinu Vysočiny.

Majitelé nás oslovili ještě ve fázi hrubé stavby a tak jsme interiér mohli navrhnout přesně podle našich představ o moderním pohodlném bydlení. Prostor je rozdělen na místnosti pouze opticky, jiným materiálem. Jeden prvek prostě plynule navazuje na druhý. Dveře se skrytou zárubní navazují na obklad a ten navazuje na knihovny.

Matná šedá stěrka na podlaze a sukatý dub je doplněn výraznou vínovou.

Ostrůvek v kuchyni a čelní plochy skříní jsou z odolného kompaktního laminátu se speciální nano úpravou, díky které na matném povrchu neulpívají otisky prstů. Ani zde nechybí varná deska s odsavačem BORA, který efektivně zachytí veškerou mastnotu a pachy odvede podlahou ven z místnosti. Na nerezovém plátu tepan grilu lze připravit cokoliv: maso, grilovanou zeleninu nebo palačinky.

Z kuchyně se prochází do prostorné spíže, ukryté za zasouvacími dveřmi. Jídelní stůl je vyroben ze středové části starého dubového kmene na stabilní kovové podnoži. Z masivních lamel je i dělicí stěna v předsíni i obklad za televizí. Pracovní stůl je nenápadný, ukotvený přímo na zdi.

Do koupelny jsme navrhli jako ideální řešení nábytek z kolekce NEXT. Desky z masivního dubu a skla jsou doplněny zrcadly ve starých rámech.

 

Interiér je výsledkem výborné spolupráce s klientem, který se nebál použít výrazné odstíny i neokoukaná řešení a dokonce neváhal vyměnit již instalované stavební prvky.

 

Jiné realizace, kde jsme použili vertikální lamely, si můžete prohlédnout na blogu Le bon.

O výhodách varných desek s integrovaným odsavačem si přečtěte tady.

Čeká vás zařizování vlastního bydlení? Budeme rádi, pokud se na nás obrátíte.